Robert Capa kortárs fotográfiai múzeum

© capacenter.hu

A Capa Központ Magyarország egyik vezető vizuális intézménye, megalakulása óta a fotográfus szakma és a fotográfia iránt érdeklődő nagyközönség érdekeit és igényeit hivatott szolgálni. 

Kommunikációs tervezés, sajtókommunikáció, eseményekhez kapcsolódó kommunikációs és pr-feladatok.

KAV HUNGÁRIA KFT

© kavaluminium.com

A KAV csapata prémium kategóriás nyílászárók tervezésével, gyártásával és kivitelezésével foglalkozik, emellett egyedi termékeket is fejleszt. A cég munkáját 2017 óta kommunikációs és branding tanácsadással, PR-kampányokkal és tartalom-előállítással támogatom.

Harcsa Veronika-Gyémánt Bálint

© Glódi Balázs

Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint Shapeshifter című albumának megjelenéséhez és a lemezbemutató turnéhoz kapcsolódó kommunikációs kampány tervezése és lebnyolítása.

Ivan & The Parazol

© Éder Krisztián

Az Ivan & The Parazol kommunikációs stratégiájának kialakítása és lebonyolítása. Lemezmegjelenések, újdonságok és események sajtókommunikációja, egyedi megjelenések szervezése. 

Örökbe fogadok egy ovit!

Art Quarter Budapest

© aqb.hu

Az Art Quarter Budapest egy privát kezdeményezésből született, független kulturális intézmény az egykori Haggenmacher Sörgyár budafoki épületeiben. Az épületegyüttesben számos hazai kortárs képzőművész műterme és kreatív vállalkozás bázisa található. Az AQB nemzetközi művészeti rezidencia programot működtet, kísérleti zenei stúdiónak (Spatial Sound Institute) ad helyet, míg kiállítótere, a Project Space egyedi hangulatú kiállításaival várja a közönséget.

Kommunikációs tervezés, sajtókommunikáció, eseményekhez kapcsolódó kommunikációs és pr-feladatok.

Tizenkét szék - KultKlub

Tizenkét szék © Albert Alianna fotója

A Trip újszerű kultúrafinanszírozási rendszerének és a Tizenkét szék című előadás kommunikációs kampányának, online stratégiájának kidolgozása és lebonyolítása 2019-ben.

DENTAL WORLD

© Dental World

Kelet-Európa legnagyobb fogászati szakrendezvénye, a Dental World Nemzetközi Fogászati Konferencia és Kiállítás 2018-ban az esemény kommunikációját összekapcsolta egy, a szájhigiénével és a prevencióval kapcsolatos kampánnyal, melynek kidolgozását és lebonyolítását is én végeztem. 

Rost Andrea

© andrearost.com

Eseménykommunikáció – Rost Andrea jótékonysági hangversenye a Pető Intézetért 2018-ban.

További ügyfelek 

© 2019. Magócsi Anikó
Minden jog fenntartva

Kérdésed van?

Írj nekem

Magócsi Anikó

+36-30-248-3098

aniko.magocsi@gmail.com